Trojan munkaakkumulátorok személyemelőkbe

A gesztenyeszínű Trojan akkumulátorokkal a vevő többet kap, mint a versenytársak termékeivel. Köszönhető ez a T2™-technológiának

A Trojan 100 éves tapasztalattal a világ vezető gyártója a 6-8 és 12V feszültségű munkaakkumulátorok területén. Ezeket az akkumulátorokat elektromos személyemelőkben, golfautókban és takarítógépekben használják.

Leggyakoribb munkaakkumulátorok

A Trojan vezető termékei a mélyciklusú folyadékelektrolitos akkumulátorok.

Mélyciklusú, mert a tárolóképességének a 80%-át is használhatjuk egy kisütés alkalmával, és folyadékelektrolitos, mivel a negatív és pozitív lemezek közötti közeg a kénsav és víz keveréke.

Még mindig ezek az akkumulátorok biztosítják a legkedvezőbb ár-érték arányt, hiszen kedvező áruk mellett több, mint 500 kisütési-töltési ciklus után is jól tartják tárolóképességüket. Mérések alapján ez túlszárnyalja a versenytársak folyadékos akkumulátorait és a zselés, filces energiaforrásokat is.

A 150 éves múltra visszatekintő folyadékos akkukat viszont még mindig vizezni kell, az előbb már említett zárt akkumulátorokkal ellentétben.

Akkumulátorok jobb működése: T2 technológia

A gesztenyeszínű Trojan akkumulátorokkal a vevő többet kap, mint a versenytársak termékeivel. Köszönhető ez a T2™-technológiának, ami az akkumulátor három részét érinti:

Alpha Plus® paszta

A Trojan akkumulátorok pozitív és negatív lemezei nagy sűrűségű pasztából készülnek, amely lehetővé teszi a kiváló terhelhetőséget. A nagy sűrűségű paszta porózus aktív anyagot hoz létre. Ez az aktív anyag az akkumulátor pozitív és negatív lemezein lévő felületet képezi, amely részt vesz majd a kémiai folyamatokban töltéskor és kisütéskor.

A Trojan T2 technológia magában foglalja egy szabadalmaztatott fémes anyag hozzáadását a pasztához, ezzel még erősebben részt tud venni az akkumulátor az elektrokémiai folyamatokban.

A Trojan akkumulátorok lemezein porózus aktív anyag van

 

Ez az eljárás segíti, hogy számos merítés és töltés után is megőrizze az akkumulátor tárolóképességének jó részét és a teljes élettartamra számítva is több amperórát tudjon leadni.

Erősített rács

A Trojan egyedi ólom-antimon ötvözetet használ, amely kiváló kötést biztosít az aktív anyag és a rács mechanikai szerkezete között. A vastag rács erős és ellenáll a korróziónak.

Erősített kivitelű rácsszerkezet, hogy jobban tudjon az áram folyni

 

A rács szerkezete biztosítja, hogy az áram megfelelően folyjon a rácshálón keresztül, amely az akkumulátor rendkívüli teljesítményét, alacsony állásidejét és üzemeltetési költségeit is jelenti.

Maxguard T2® szeparátorlemezek a hosszabb élettartamért

Szintén a Trojan saját fejlesztése a Maxguard T2 névre keresztelt pozitív és negatív lemezeket elválasztó szeparátor. Ezeknél az elválasztólemezeknél sűrűbben vannak azok a bordák, a katódot és anódot elválasztják.

A savas ólomakkumulátorok működésének velejárója, hogy szulfátosodnak. Ilyenkor a lemezekről már a töltés nem tudja visszabontani a szulfátot (SO4), így a pozitív és negatív lemezek térfogata megnő.

Ezek a sűrűn elhelyezett bordák lehetővé teszik, hogy az elektrolit a csatornákban tudjon keringeni, ezzel megelőzve a rétegződést, amikor az akkumulátor alján sokkal sűrűbb a kénsav, mint a tetején.

A Trojan Maxguard T2 szeparátorlemezek megőrzik az elektrolitcsatornákat az akkumulátorban

 

A szeparátorok olyan gumialapú anyagokból készülnek, amelyek gátolják az antimon áramlását a pozitív és negatív lemezek között, ezzel olyan védelmet biztosítanak, amely sok versenytárs akkujából hiányzik. Az új erősített hálónak köszönhetően pedig az akkumulátor erősebb szerkezetű, hibaálóbb és a szeparátor öregedésével is megőrzi tulajdonságait.

Ez a szeparátortechnika javítja az akkumulátor teljesítményét, meghosszabbítja élettartamát, ezzel pedig jelentősen lecsökkenti az üzemeltetési költségeket.

Keressen minket a Trojan személyemelők akkumulátoraiért, tanácsért és viszonteladói árakért.